روزهای تعطیلی تقویم های رومیزی اداره چالش های کارمندان و روسا و از آن مهمتر همکاران یک واحد/شرکت هستند.
ما چانه زنی می کنیم، لابی می کنیم و خلاصه خود را به در و دیوار می زنیم که بتوانیم یک روز قبل یا بعد از آن روز را مرخصی بگیریم. حالا فکر کنیم این مرخصی ها در روزهای بین تعطیلی» اتفاق بیفتد. آن موقع است که اهلِ حساب و کتاب می شویم چون روزِ تعطیلیِ بینِ دو روز کاری، جزو مرخصی استحقاقی حساب شده و مثلاً مرخصی دو روزه، 3 روز محاسبه می شود پس یادمان می افتد که حق و حقوق مان به دست چه کسانی در حال پایمال شدن است و حاضر نیستیم یک قِران آن را مفت از دست بدهیم. اما موضوع این است: حسابگری مان با چه کسانی است؟ خودمان؟ خانواده مان؟ عزیزان مان؟ یا کارفرما
ما حاضریم آن یک روز (یا دو روز) را به اصطلاح نسوزانیم و مفت از دست ندهیم ولی وقتِ باارزشِ بودن با عزیزان مان را به راحتی، به غفلت، به فرصتی سوخته تبدیل کنیم با هر توجیه که قطعاً برای خودمان کاملاً منطقی است.
اینکه لحظه ای دیگر من و عزیزم درکنار هم هستیم یا نه، موضوع چندان با اهمیتی نیست اما . اما . اما .
من تکلیفم با خودم کاملا روشن است و از این قضیه بسیار راضی و خشنودم. امیدوارم بتوانم همیشه تشخیص و تفکیک درستی بین مسائل قائل شوم و بتوانم از این لحظات نهایت لذت و استفاده را ببرم.
آمین
آمین
آمین
روز ,مرخصی ,یک ,مان ,کنیم ,کسانی ,را به ,مرخصی ها ,است و ,از این ,از آن
درباره این سایت